Usluge

Medicinska kozmetologija

Svi ponuđeni tretmani su kombinacija moderne tehnologije i drevnih spa terapija te predstavljaju luksuz i unikatnost. Ovi tretmani nadopunjavaju liječenje i sežu dalje od klasičnog čišćenja, toniranja i hidratacije kože. Povezuje se revitalizacija i energetska masaža, smanjuje razina stresa i pružaju vidljivi rezultati.

Age smart

Aktivno toniranje, lifting i učvršćivanje (samostalno ili u kombinaciji sa laserskim postupcima)

AGE smart tretman - pametan ulog u budućnost vaše kože - : „Age smart djeluje na biokemijske reakcije koji utječu na ubrzano starenje kože. Pojačano obnavljanje, zaglađivanje, hidratacija i učvršćivanje kože. Tretmani koje su kreirali stručnjaci Dermal Institutea za profesionalne terapeute za kožu, odlični su za klijente svih dobnih skupina koji žele kontrolirati biokemijske okidače koji doprinose starenju kože.

Gentle touch

Aktivno smirivanje, obnavljanje i protuupalno djelovanje.

Posebne tehnike smirivanja i stvaranja ugode na osjetljivoj, iritiranoj koži sklonoj crvenilu i teleangiektazijama. Aktivni sastojci koji se apliciraju na kožu poboljšavaju mikrocirkulaciju i jačaju stjenke kapilara te se kombiniraju sa neablativnim laserskim postupkom kojim u papilarnom dermisu omogućavamo koagulaciju već dilatiranih kapilara. Također anti oksidansima štitimo kožu od stresa uzrokovanog vanjskim faktorima. Crvenilo nakon navedenih postupka je vidljivo smanjeno, koža hidratizirana i smirena.

Energy booster

Luksuzni regeneracijski tretman kreiran za zrelu kožu i kožu oštećenu od sunca. Idealan za prijevremeno ostarjelu, suhu, zrelu kožu oštećenu od sunca kojoj je potrebno hranjenje i regenaracija. Upotrebom specijalnog multivitaminskog sistema i energizirajuće masažne tehnike rezultati su odmah vidljivi.

Ovaj postupak savjetujemo tijekom cijelog ljeta i kao regeneracijski tretman nakon izlaganja suncu.

Medibac clearing

Za masnu kožu sklonu izbijanju akne. MediBac Clearing proizvodi sadrže specifičnu i naprednu tehnologiju. Proizvodi su kreirani tako da djeluju 24 sata na ključne čimbenike koji uzrokuju akne i istovremeno njeguju kožu. Tretman se bazira na dubinskom čišćenju proizvodima sa salicilnom kiselinom te kombinaciji čajevca i zelenog čaja. Sastavni dio liječenja acne vulgaris.

Skin brightening

Za kožu bez sjaja, sklonu hiperpigmentacijama. Sastojci za posvjetljivanje djeluju sinergistički, priprema kože za optimalno upijanje aktivnih sastojaka, preventivno djelovanje, na pigmentaciju na staničnoj razini do zaštite od vanjskih utjecaja koji potiču hiperpigmentaciju - a rezultat je prozračan, svijetao ten i zdrava koža. Idealna kombinacija sa ablativnim laserskim postupkom i drugim jačim kemijskim pilinzima za uklanjanje hiperpigmentacija.

Eye lift: lifting područja oko očiju

Lifting i hidrataciju periokularne regije na bazi organskih silikona, morskih algi za učvršćivanje te kompleks vitamina za svježiji izgled te smanjenje podbuhlosti i podočnjaka. Ovo može biti i dodatak bilo kojem tretmanu lica.

Vitamin C

Tretman sadrži visoku vrijednost vitamina C, postiže se neutralizacija slobodnih radikala, odgovornih za degeneraciju i starenje stanica kože. Ima odličnu primjenu i kod hiperpigmentacija na licu, vratu, dekolte regiji i rukama sa blic-efektom, idealan za posebne prilike kada želite zablistati i izgledati najbolje. Tonus kože je izrazito poboljšan pa je koža zategnuta i sjajna.

Eternal - Skeyndor

Inovativni tretman na bazi matičnih stanica zelene jabuke za dubinsku regeneraciju kože i dugotrajni efekt pomlađivanja.

- djeluje na regeneraciju tkiva, jača biomehaničku funkciju dermisa, učvršćuje strukturu kože

- u borbi protiv slobodnih radikala povećava čvrstoću i elastičnost kože lica

- tretman sadrži nanoliposome koji utječu na stvaranje stanica u epidermisu, štiti od UV zračenja, usporava starenje kože i reparira DNA

Corrective - Skeyndor

Jedinstven tretman na bazi sintetiziranog zmijskog otrova i hijaluronske kiseline za prevenciju i korekciju mimičkih bora i obnavljanje kože.

- temelji se na najpoznatijim neinvazivnim estetsko medicinskim tretmanima

- namijenjen tretiranju dubokih bora i linija expresije, sa brzim i učinkovitim djelovanjem

- aktivni sastojci smanjuju kontrakcije mišića, hrane i hidratiziraju kožu te smekšavaju i popunjavaju bore

Platinum-eye-lip - Skeyndor

- intenzivan tretman za konture oko očiju i usana

- izglađuje linije, smanjuje vrećice ispod očiju i učinkovito ublažava podočnjake

- pogodan i za mlađu te stariju, umornu i zrelu devitaliziranu kožu

Platinum - Skeyndor

- intenzivan tretman lica sa trenutnim lifting efektom

- učinkovito zatezanje i hidratacija kože lica, redukcija statičkih i mimičkih bora te za svježi i mladenački izgled kože

Infuzija hijaluronskom kiselinom - Klapp

Intenzivni hidratacijski tretman lica, bogat čistom hijaluronskom kiselinom za duboku hidrataciju i obnovu kože.

- postupak se kombinira sa mikrodermoabrazivnim postupcima ili neablativnim laserskim postupcima, ali se primjenjuje i neovisno o gore navedenim

- osim duboke hidratacije, postiže se mekoća i poboljšanje strukture kože te blistav izgled

- postupak se može ponavljati više puta u ovisnosti o stanju i tipu kože

Skeyndor - anticelulitni postupak

- postupak je iznimno ugodan i učinkovit te već nakon prvog tretmana daje vidljive rezultate, a za potpun i dugotrajan efekt preporuča se napraviti kuru od 6 tretmana

- kavitacijski tretman, preparati obogaćeni betainom (razbija i raspršuje nakupljenu masnoću te olakšava njihovu prirodnu eliminaciju iz organizma i vidljivo smanjuje masne jastučiće, efikasno uklanja celulit, smanjuje izgled "narančine kore",  preoblikuje figuru.)

- postupak se kombinira sa redukcijskom kremom za tretiranje tvrdokornog celulita, aplicira se dva puta na dan i brzo upija u kožu te ne zahtijeva masažu